کد: 15499-350146      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۴ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۴ مرداد    تعداد بازدید : 1437

اطلاعیه مربوط به دانشجویان ورودی 86

اطلاعیه مربوط به دانشجویان ورودی 86...

به اطلاع آندسته از دانشجویان ورودی 86 که در مقطع کارورزی تحصیل و تا مهر ماه سال 1394 فارغ التحصیل می شوند می رساند که در اسرع وقت  به معاونت آموزشی دانشکده پزشکی پردیس بین الملل واقع در بلوار کشاورز- خیابان قدس- خیابان پورسینا-پلاک 1  مراجعه و مدارک ذیل را جهت فارغ التحصیلی تحویل کارشناس امور فارغ التحصیلان جناب آقای سعدی نمایید.

1.      تائیدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی ( مراجعه به اداره پست و درخواست تائیدیه و ارسال آن به آدرس آموزش دانشکده      پردیس بین الملل

2.      فتوکپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

3.      عکس: 4 قطعه (3.4 )

4.      ارائه مدرک رسمی زبان(MHLE 45 و بالاتر از ان -  550 به بالاتر  IELTS – TOEFL  5 به بالاتر )

همچنین بعد از دوره کارورزی تسویه حساب از بخشها و کتابخانه ها ( کتابخانه مرکزی دانشگاه  تهران ، کتابخانه دانشکده پزشکی ، کتابخانه بیمارستان بهارلو و ضیائیان)- تحویل کارت دانشجویی- عدم بدهی شهریه و ... الزامی می باشد.