کد: 15499-350255      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۴ شنبه ۱۴ شهريور   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور    تعداد بازدید : 1046

قابل توجه دانشجویان ورودی 86

خبر فوری

به اطلاع آندسته از دانشجویان ورودی 86 که در مقطع کارورزی تحصیل و تا مهر ماه سال 1394 فارغ التحصیل می شوند می رساند که در اسرع وقت  به معاونت آموزشی دانشکده پزشکی پردیس بین الملل واقع در بلوار کشاورز- خیابان قدس- خیابان پورسینا-پلاک 1  مراجعه ( جهت دریافت فرم هال فارغ التحصیلی) و مدارک ذیل را جهت فارغ التحصیلی تحویل کارشناس امور فارغ التحصیلان جناب آقای سعدی نمایید.

1.      تائیدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی ( مراجعه به اداره پست و درخواست تائیدیه و ارسال آن به آدرس آموزش دانشکده پردیس بین الملل

2.      فتوکپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

3.      عکس: 3 قطعه (3.4 )

4.      ارائه مدرک رسمی زبان(MHLE   45   و بالاتر از ان – MCHE بالاتر از 550IELTS – 50 به بالاتر  TOEFL   5 به بالاتر )

همچنین بعد از دوره کارورزی تسویه حساب از بخشها و کتابخانه ها ( کتابخانه مرکزی دانشگاه  تهران ، کتابخانه دانشکده پزشکی ، کتابخانه بیمارستان بهارلو و ضیائیان)- تحویل کارت دانشجویی- عدم بدهی شهریه و ... الزامی می باشد.