کد: 15499-351725      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ سه شنبه ۹ شهريور   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ شهريور    تعداد بازدید : 2411

کد دروس برای انتخاب واحد نیمسال 951

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند از نیمسال 951 کد تمامی دروس تغییر یافته است، لذا خواهشمند است در انتخاب کد دروس دقت فرمایید.

آندسته از دانشجویانی که واحدهای آنان از 20 واحد بیشتر می باشد و یا به هر دلیل قادر به انتخاب واحد های خود نمیباشند(عدم ثبت نمرات در سیستم،...) بعد از زمان حذف و اضافه (از 10 لغایت 15 مهر ماه با مراجعه حضوری به دفتر آموزش نسبت به انتخاب واحد ها به صورت دستی اقدام فرمایند. لازم به ذکر است:

کد گروه 2 و دانشکده 215 می باشد

در گروه کودکان دروس رادیولوژی کارآموزی و بیماریهای چشم کارآموزی

در گروه زنان دروس درس بیماریهای عفونی نظری و کارآموزی

و در گروه جراحي درس ارتوپدي نظري

و در مقطع فیزیوپاتولوژی درس سم شناسی بطور اتوماتیک توسط آموزش دانشکده در سیستم دانشجویان اخذ خواهد شد.

توجه: لازم است دانشجویان قبل از شروع بازه انتخاب واحد نسبت به عدم بدهی در سیستم خود مطمئن باشند در صورت بروز هر گونه مشگل مالی دفتر امور مالی پردیس بین الملل واقع در بلوار کشاورز خیابان برادران مظفر- روبروی دادگستری- پردیس بین الملل- امور مالی- طبقه اول سرکار خانم خانقاه مراجعه و نسبت به رفع مشکل خوداقدام نمایند.

در پایان لازم است دانشجویان سیستم خود را بصورت ماهانه بررسی و در صورت بروز هر گونه مشگل به آموزش دانشکده پزشکی پردیس بین الملل مراجعه نمایند.

کد دروس و ترمها به شرح ذیل می باشد:

ترم 1 فیزیوپاتولوژی

ترم دوم فيزيوپاتولوژي

دروس باليني(بخشهاي يك ماهه)

دوره کارورزی

دروس باليني(جراحي)