کد: 15499-354366      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ ارديبهشت   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ جمعه ۲۸ ارديبهشت    تعداد بازدید : 772

پرداخت شهریه های آموزشی بصورت الکترونیکی از طریق سامانه سیپاد

بدينوسيله با تاکید بر پرداخت شهریه های آموزشی و هرگونه بدهی مالی از طریق سامانه سیپاد به صورت الکترونیکی؛...

بدينوسيله با تاکید بر پرداخت شهریه های آموزشی و هرگونه بدهی مالی از طریق سامانه سیپاد به صورت الکترونیکی؛ در راستای تکریم و خدمت رسانی بیشتر، آسان تر و سریع تر به دانشجویان محترم به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که موفق به پرداخت از طریق سامانه فوق نمی شوند می رساند، دانشجویان می توانند تصویر فیش های واریز نقدی خود با ذکرنام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره تماس به آدرس ایمیل امور مالی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران  fin-office@tums.ac.ir ارسال و نتیجه را سامانه سیپاد ملاحظه نمایند. همچنین هرگونه درخواست یا سوال مالی از طریق ایمیل مذکور قابل انجام و پیگیری خواهد بود.