کد: 15499-355601      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۵ فروردين   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۵ فروردين    تعداد بازدید : 48

اجرای کارگاه تزریقات ویژه دانشجویان استاجر گروه داخلی دانشگاه تهران در مرکز مهارت های بالینی پردیس بین الملل

-

این کارگاه روز شنبه درتاریخ 98/1/18 با تدریس سرکارخانم بیات (کارشناس آموزشی مرکزمهارتهای بالینی) و 4 نفراز دانشجویان گروه داخلی بیمارستان بهارلو درمقطع استاجری از ساعت 13 الی15  در Skill Lab  پردیس بین الملل واقع دربیمارستان بهارلو برگزار گردید.

ابتدا مطالب به صورت تئوری و سپس به صورت عملی توسط استاد تدریس شد. دراین کارگاه ازمولاژها و مانکن های مخصوص انواع تزریقات (IM.SC.ID.IV) وست های مخصوص تزریقات استفاده و درانتها تمامی دانشجویان زیر نظراستاد تمرین کردند.

مهارتهای تدریس شده دراین کارگاه شامل:

• تدریس تئوری وعملی نحوه تزریق داروها به روش IM.SC.IV.ID
  • نحوه کشیدن دارو و آماده سازی دارو
  • انواع داروها
  • فرمول ها
  • شرایط استریل
  • آمادگی عملی و تسلط کامل کارآموزان برای انجام انواع تزریقات و در نقاط مختلف بدن
  • آشنایی با تکنیک های عملی چگونگی انجام تزریقات در شرایط مختلف و بیماری های متفاوت
  • آشنایی با تکنیک های عملی چگونگی انجام تزریقات وآماده سازی داروها