کد: 15499-356857      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ سه شنبه ۴ شهريور   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ شهريور    تعداد بازدید : 317

قابل توجه دانشجویان محترم پزشکی واجد شرایط جهت شرکت در آزمون پره اینترنی شهریور99

آخرین مهلت ثبت یا تکمیل پایان نامه در سامانه ی پژوهشیار، روز دوشنبه مورخ 99/06/10 می باشد.

دانشجویانی که تا کنون موفق به ثبت پایان نامه ی خود در سامانه ی پژوهشیار دانشکده پزشکی پردیس بین الملل نشده اند مجاز به شرکت در آزمون پره اینترنی شهریور 99 نبوده و تمامی عواقب آن به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

آخرین مهلت ثبت یا تکمیل پایان نامه در سامانه ی پژوهشیار، روز دوشنبه مورخ 99/6/10 می باشد.

همچنین در صورت نیاز به جا به جایی محیط پژوهشی از دانشکده پزشکی مادر به دانشکده پزشکی پردیس بین الملل،می توانید از طریق پنل کاربری خود در سامانه پژوهشیار اقدام نمایید.