کد: 8074-344339      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ دي   تعداد بازدید : 1436

دومین کمیته فرعی تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده توانبخشی برگزار شد

دومین کمیته فرعی تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده توانبخشی با حضور معاون بین‌الملل دانشگاه و رئیس دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه، در جریان این نشست که دوشنبه 29 دی در سالن شورای دانشکده توانبخشی برگزار شد، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی و خرمی نژاد، اپتومتریست و رئیس بخش اپتومتری بیمارستان فارابی نیز حضور داشتند.

در آغاز، دکتر اکبری، رئیس دانشکده توانبخشی گفت: براساس تعاملات انجام شده در نخستین کمیته فرعی تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشکده توانبخشی و با توجه به استقبال متقاضیان خارجی، برنامه آموزشی کارشناسی ارشد بینایی‌سنجی در مراحل پایانی است.

وی با اشاره به برخی مسائل پیش روی گروه اپتومتری دانشکده توانبخشی اظهار داشت: تلاش شده با کاهش مسائل مربوط به هیأت‌علمی این گروه، بستر لازم برای جذب متقاضیان خارجی فراهم شود.

در ادامه، خرمی نژاد، اپتومتریست و رئیس بخش اپتومتری بیمارستان فارابی در قالب اسلایدهایی برنامه آموزشی کارشناسی ارشد بینایی‌سنجی برای دانشجویان خارجی را ارائه کرد و بیان داشت: این برنامه آموزشی با رصد کوریکولوم های آموزشی تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا، کانادا و استرالیا آماده شده است.

خرمی نژاد اضافه کرد: طول دوره کارشناسی ارشد بینایی‌سنجی دو سال خواهد بود و 34 واحد درسی نیز تعریف شده است.

دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز با تقدیر از اقدامات انجام شده برای تهیه کوریکولوم آموزشی کارشناسی ارشد بینایی‌سنجی، گفت: بهتر است اطلاعات به دست آمده در داخل جداول مقایسه شوند تا بررسی آن‌ها در کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی با سرعت بیشتری انجام شود.

وی تصریح کرد: در کمیته نهایی فرصت چندانی برای ارائه توضیحات وجود ندارد و هر دانشکده باید اطلاعات خود را در کمترین حجم ممکن ارائه کند.

معاون بین‌الملل دانشگاه همچنین از دانشکده توانبخشی خواست کوریکولوم های داخلی را نیز بررسی کرده و در صورت نیاز به اطلاعات مقایسه‌ای خود اضافه کنند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی