کد: 8074-351076      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ اسفند   تعداد بازدید : 1116

بررسی پرونده 39 متقاضی Undergraduate در صد و چهلمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

صد و چهلمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی پرونده متقاضیان دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در سالن اجتماعات معاونت بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر سادات ابراهیمی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر حاجی بابایی و دکتر سوری، معاونان بین‌الملل و آموزشی دانشکده داروسازی، دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی و دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی در این نشست که سه شنبه 11 اسفند برپا شد، حضور داشتند.

این نشست با طرح شش پرونده دانشکده دندانپزشکی، 10 درخواست دانشکده داروسازی و 22 پرونده دانشکده پزشکی آغاز شد.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از انجام بررسی‌های کارشناسی با جذب 33 متقاضی موافقت کردند.

متقاضیان نشست صد و چهلم از کشورهای عراق، نیجریه، پاکستان، هند و بنگلادش درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده‌اند.

درخواست این متقاضیان جهت طرح برای پزشکی و دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی مورد بررسی قرار گرفت.

خبرنگار: مهناز وحیدی