کد: 8074-351292      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ ارديبهشت   تعداد بازدید : 1189

طرح پرونده متقاضیان دانشکده‌های پرستاری و مامایی و بهداشت در صد و چهل و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های پرستاری و مامایی و بهداشت در صد و چهل و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این جلسه سه شنبه 14 اردیبهشت با حضور دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر نیکبخت نصرآبادی، معاون بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی و دکتر حنفی بجد، مسئول امور آموزش دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت برگزار شد.

نشست صد و چهل و ششم به بررسی 19 درخواست متقاضیان مقطع تحصیلات تکمیلی اختصاص یافت.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از انجام بررسی‌های کارشناسی با پذیرش 12 پرونده موافقت کردند.

درخواست این متقاضیان از کشورهای افغانستان، عراق، فلسطین، نیجریه، گامبیا، کامرون، غنا، اتیوپی و سودان جهت طرح برای کارشناسی مامایی، کارشناسی پرستاری، کارشناسی ارشد باکتری‌شناسی پزشکی، کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط، کارشناسی ارشد آمار زیستی، کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، دکترای تخصصی بهداشت حرفه‌ای، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، دکترای تخصصی بهداشت عمومی، دکترای تخصصی اقتصاد سلامت و دکترای تخصصی سیاست‌گذاری سلامت مورد بررسی قرار گرفت.

خبر و عکس: مهناز وحیدی