کد: 8074-351566      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۲ مرداد   تعداد بازدید : 1013

طرح پرونده 33 متقاضی مقطع دکترای حرفه‌ای در صد و پنجاه و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

پرونده 33 متقاضی مقطع دکترای حرفه‌ای در صد و پنجاه و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 29 تیر با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر سادات ابراهیمی و دکتر امینیان، روسای دانشکده‌های داروسازی و پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی و دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این نشست ابتدا، 29 درخواست دانشکده پزشکی، سه پرونده دانشکده داروسازی و یک درخواست دانشکده دندانپزشکی مطرح شد.

اعضای کمیته جذب دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با پذیرش 28 متقاضی موافقت کردند.

درخواست این متقاضیان از کشورهای افغانستان، پاکستان، هند، بحرین، عراق، زیمباوه، غنا، نیجریه و روآندا جهت طرح برای پزشکی عمومی، دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی بررسی شد.

در نشست صد و پنجاه و پنجم همچنین در خصوص اعطای بورسیه تحصیلی به پذیرفته‌شدگان نیز تصمیم‌گیری شد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی