کد: 8074-351607      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ مرداد   تعداد بازدید : 956

نشست صد و پنجاه و هشتم کمیته جذب دانشجویان خارجی با پذیرش 18 متقاضی برگزار شد

درخواست 24 متقاضی تحصیل در دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در صد و پنجاه و هشتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر سادات ابراهیمی و دکتر امینیان، روسای دانشکده‌های داروسازی و پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر سوری و دکتر حاجی بابایی، معاونان آموزشی و بین‌الملل دانشکده داروسازی، دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی و دکتر یزدانی، معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین‌الملل در این نشست که سه شنبه 12 مرداد برگزار شد، حضور داشتند.

در آغاز 18 درخواست دانشکده پزشکی، پنج پرونده دانشکده دندانپزشکی و یک درخواست دانشکده داروسازی مطرح و اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با جذب 18 متقاضی موافقت کردند.

این متقاضیان از کشورهای افغانستان، عراق، بحرین، پاکستان، هند، اندونزی، نیجریه و اتیوپی درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده‌اند.

درخواست متقاضیان نشست صد و پنجاه و هشتم جهت طرح برای پزشکی و دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی مورد بررسی قرار گرفت.

خبر و عکس: مهناز وحیدی