کد: 8074-351716      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۶ شهريور   تعداد بازدید : 968

پذیرش 18 متقاضی تحصیلات تکمیلی در صد و شصت و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

پرونده 18 متقاضی تحصیلات تکمیلی موافقت صد و شصت و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی را به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 2 شهریور با حضور دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر عطار باشی مقدم، رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت، دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی، دکتر سلیقه راد، دکتر کریمیان، دکتر شریف پاقلعه، دکتر اوسطی و دکتر آشتیانی از دانشکده پزشکی و دکتر صدوقی از دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

در آغاز، درخواست 27 متقاضی جهت کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، دکترای تخصصی اقتصاد بهداشت، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، کارشناسی پرستاری، کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی، دکترای تخصصی آموزش مدیریت پرستاری، کارشناسی فیزیوتراپی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی میکروبیولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی،  کارشناسی ارشد ژنتیک پزشکی، کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی، دکترای تخصصی مهندسی پزشکی و دکترای تخصصی فیزیولوژی بررسی شد.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با جذب 18 متقاضی از کشورهای کنگو، نیجریه، فلسطین، پاکستان، اندونزی، غنا، زیمباوه، عراق، سومالی، مالزی و هند موافقت کردند.

در ادامه، همچنین در خصوص اعطای بورسیه تحصیلی به پذیرفته‌شدگان تصمیم‌گیری شد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی