کد: 8074-351770      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۲۰ شهريور   تعداد بازدید : 859

بررسی معیارهای پذیرش دانشجویان مقاطع Undergraduate در صد و شصت و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

معیارهای پذیرش دانشجویان مقاطع Undergraduate برای ترم جدید تحصیلی، در صد و شصت و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 16 شهریور با حضور دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر سادات ابراهیمی و دکتر امینیان، روسای دانشکده‌های داروسازی و پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر سوری، معاون آموزشی دانشکده داروسازی و دکتر یزدانی، معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین‌الملل برگزار شد.

در آغاز، ضمن بحث و بررسی پیرامون معیارهای پذیرش دانشجویان مقاطع Undergraduate برای ترم جدید تحصیلی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل از تحصیل نزدیک به 200 دانشجوی خارجی در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و دکترای داروسازی خبر داد.

دکتر شعبانی با اشاره به اینکه پزشکی عمومی دارای بیش‌ترین تعداد دانشجوی خارجی در میان سه رشته مذکور است، اظهار داشت: کشورهای عراق، پاکستان، نیجریه و هندوستان بالاترین آمار تعداد دانشجو را در این رشته دارا هستند.

مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل همچنین به ثبت‌نام قطعی 48 دانشجوی خارجی جدید مقطع MD برای سپتامبر 2016 نیز اشاره کرد.

در ادامه، هفت درخواست متقاضیان مقطع Undergraduate از کشورهای عراق، افغانستان و نیجریه مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با جذب چهار متقاضی موافقت و در خصوص اعطای بورس تحصیلی به آن‌ها نیز تصمیم‌گیری کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی