کد: 8074-351858      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۲ مهر   تعداد بازدید : 999

دیدار وابسته فرهنگی سفارت عراق در ایران با مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل

دکتر زاهده احمد دخیل، وابسته فرهنگی سفارت عراق در ایران به منظور بررسی مسائل پیش روی دانشجویان عراقی با دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که چهارشنبه 7 مهرماه برگزار شد، وابسته فرهنگی سفارت عراق در ایران بخشی از این مسائل را متوجه انتقال دانشجویان دختر به خوابگاه جدید دانست و درخواست بازگشت آن‌ها به خوابگاه قبلی را مطرح کرد.

وی همچنین موضوع انتقال یکی از دانشجویان عراقی علاقمند به تحصیل در رشته دندانپزشکی را به دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد و گفت: این دانشجو در یکی از دانشگاه‌های ایران در رشته پزشکی تحصیل می‌کند، اما در حال حاضر متقاضی رشته دندانپزشکی است.

وابسته فرهنگی سفارت عراق در ایران با بیان اینکه رشته دندانپزشکی تنها در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دانشجویان بین‌المللی به زبان انگلیسی تدریس می‌شود، بیان داشت: با توجه به پیگیری دانشجو، علاقمند به بررسی این درخواست از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم.

دکتر زاهده احمد دخیل در ادامه به تغییر وزیر آموزش عالی عراق و بخشی از سیاست‌های این حوزه اشاره کرد و افزود: به تازگی بخشنامه‌ای از سوی این وزارتخانه در راستای بازگشت فارغ‌التحصیلان حاضر در خارج از کشور به عراق صادر شده است.

وی تأکید کرد: با توجه به تعداد بالای دانشجویان عراقی در این دانشگاه، درخواست تسریع در فارغ‌التحصیلی و صدور تأییدیه تحصیلی آن‌ها را داریم.

وابسته فرهنگی سفارت عراق در ایران همچنین خواستار اعلام اسامی دانشجویان عراقی به سفارت عراق در ایران شد و گفت: در اختیار داشتن اطلاعات دانشجویان، معادل‌سازی مدارک تحصیلی آن‌ها را تسهیل خواهد کرد.

دکتر زاهده احمد دخیل همچنین سوالاتی در خصوص آموزش زبان فارسی به دانشجویان بین‌المللی مطرح کرد.

دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز در پاسخ به مباحث مطرح شده با بیان اینکه دانشجویان دختر با ملیت‌های مختلف در خوابگاه قبلی ساکن بودند، گفت: به دلیل تعمیراتی که این ساختمان نیاز داشت، دانشجویان به خوابگاه جدید در همان حوالی منتقل شدند.

وی تصریح کرد: خوابگاه جدید از امکانات مورد نیاز دانشجویان برخوردار است ضمن اینکه جانمایی دانشجویان با توجه به سیاست دانشگاه علوم پزشکی تهران، متراژ اتاق‌ها و تعداد دانشجویان صورت می گیرد.

دکتر شعبانی بازدید از این امکانات را به وابسته فرهنگی سفارت عراق در ایران پیشنهاد کرد.

مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل همچنین در خصوص انتقال یکی از دانشجویان عراقی به دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان داشت: شرایط این دانشجو و امکان انتقال وی به این دانشگاه باید پس از ارائه درخواست کتبی، طی کمیته‌ای بررسی شود.

وی در خصوص اعلام اسامی دانشجویان عراقی مشغول به تحصیل به سفارت عراق در ایران نیز ارائه درخواست کتبی این سفارتخانه به دانشگاه را خواستار شد.

مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه زبان تدریس به دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، انگلیسی است، اظهار داشت: به منظور ارتباط بهتر دانشجویان با بیماران، زبان فارسی نیز به آن‌ها آموزش داده می‌شود.

دکتر شعبانی یادآور شد: آموزش دانشجویان خارجی در رشته مقطع دکترای داروسازی به دلیل عدم تعامل با بیماران، به زبان انگلیسی انجام می‌گیرد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی