کد: 8074-351883      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۴ مهر   تعداد بازدید : 932

برگزاری صد و پنجاه و یکمین نشست کمیته اعطای بورس به دانشجویان خارجی با طرح درخواست 63 دانشجو

صد و پنجاه و یکمین نشست کمیته اعطای بورس به دانشجویان خارجی با بررسی درخواست 63 دانشجوی سال دوم و بالاتر در ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه در این نشست که سه شنبه 13 مهر برپا شد، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل و معاونان بین‌الملل و نمایندگانی از دانشکده‌های بهداشت، فناوری‌های نوین پزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی و توانبخشی نیز حضور داشتند.

در ابتدا، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین الملل با ارائه گزارشی اجمالی، مجموع دانشجویان خارجی دانشگاه تاکنون را 608 نفر اعلام کرد.

دکتر شعبانی افزود: این تعداد دانشجو از 35 کشور جهان در دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل می‌کنند.

در ادامه، 24 درخواست بورس تحصیلی دانشکده پیراپزشکی، 18 درخواست دانشکده بهداشت، هشت درخواست دانشکده پرستاری و مامایی، شش درخواست دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی و سه درخواست دانشکده توانبخشی مطرح شد.

اعضای کمیته اعطای بورس دانشجویان خارجی پس از بررسی، در خصوص تمدید، کاهش و افزایش بورسیه تحصیلی متقاضیان تصمیم‌گیری کردند.

گفتنی است اعتبار بورس‌های تحصیلی به دانشجویان خارجی یک ساله است و به همین منظور تمدید، کاهش و یا افزایش آن‌ها مجدداً بررسی می‌شود.

خبر و عکس: مهناز وحیدی