کد: 8074-351896      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۱۷ مهر   تعداد بازدید : 562

پیش نشست کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده توانبخشی برگزار شد

پیش نشست کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده توانبخشی با حضور معاونان بین‌الملل و آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه، در این جلسه که چهارشنبه 14 مهر در دانشکده توانبخشی برپا شد، دکتر عطارباشی مقدم، رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر شادمهر و دکتر فراهانی، معاونان بین‌الملل و آموزشی دانشکده توانبخشی و جمعی از اعضای هیأت‌علمی این دانشکده نیز حضور داشتند.

در آغاز این نشست که با هدف بررسی ضرورت‌های تعریف رشته مقطع کارشناسی ارشدClinical and Experimental Neurolinguistics برای دانشجویان خارجی و طرح نهایی کوریکولوم آن در کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی وزارت بهداشت تشکیل شد، دکتر خاتون‌آبادی، مدیر گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی به تشریح این ضرورت‌ها و بیان نمونه‌های مشابه بین‌المللی پرداخت.

وی همچنین واحدهایی که برای رشته‌های مشابه در دانشگاه‌های مختلف جهان ارائه می‌شود، معرفی کرد و در نهایت کوریکولوم اصلاح شده براساس بازخوردهای نشست‌های پیشین و دیدگاه‌های اساتید شناخته‌شده بین‌المللی را مطرح کرد.

در ادامه، ضمن بحث و تبادل‌نظر در خصوص مقوله‌های Clinical و Experimental رشته مذکور، این موارد به عنوان تفاوت‌های اصلی آن با برنامه آموزشی رشته گفتاردرمانی عنوان شد.

ارائه‌دهندگان برنامه آموزشی Neurolinguistics Clinical and Experimental، بالینی و تجربی بودن این رشته به لحاظ برخورداری دانشگاه از بیمارستان‌های آموزشی و فرصتی برای تقویت زمینه‌های پژوهشی و تحقیقاتی را از نقاط قوت آن عنوان کردند.

معاونان آموزشی و بین الملل دانشگاه نیز نکاتی را جهت اصلاح این برنامه آموزشی پیشنهاد کردند و دکتر خردمند این برنامه آموزشی را بهترین و جامع‌ترین نمونه جهت طرح در بحث تطبیق برنامه‌های آموزشی دانست.

در پایان، حاضران در خصوص ارائه این برنامه آموزشی در کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی وزارت بهداشت، به اتفاق نظر رسیدند.

خبرنگار: مهناز وحیدی

عکس: آرشیو