کد: 8074-351949      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۱ آبان   تعداد بازدید : 940

نشست صد و شصت و ششم کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد

صد و شصت و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با ارائه درخواست متقاضیان تحصیل در دانشکده های پزشکی، بهداشت، داروسازی و مرکز تحقیقات آسم و آلرژی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 27 مهر با حضور دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر تکیان و دکتر لطفی بخشایش، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های بهداشت و فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر سوری، معاون آموزشی دانشکده داروسازی، دکتر پورپاک، معاون مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی،  دکتر شریف و دکتر امانی از دانشکده‌های پزشکی و فناوری‌های نوین پزشکی برپا شد.

در آغاز، 18 درخواست متقاضیان از کشورهای نیجریه، پاکستان، بنگلادش، سودان، فلسطین، لبنان، عراق، افغانستان، بحرین و غنا مطرح شد.

درخواست این متقاضیان جهت طرح برای کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی بایوتکنولوژی پزشکی، دکترای تخصصی نانوتکنولوژی پزشکی، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، دکترای تخصصی حشره‌شناسی، دکترای تخصصی سلامت در بلایا، دکترای تخصصی آموزش بهداشت، کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، کارشناسی ارشد ایمونولوژی، دکترای تخصصی فیزیک پزشکی و دکترای داروسازی مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با پذیرش 11 متقاضی موافقت کردند.

همچنین در ادامه، دو درخواست اعطای بورسیه تحصیلی نیز مطرح شد که مورد موافقت قرار گرفت.

خبر و عکس: مهناز وحیدی