کد: 8074-352000      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۱۵ آبان   تعداد بازدید : 913

برگزاری صد و شصت و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی/دکتر خردمند: 5 درصد از دانشجویان دانشگاه بین‌المللی هستند

پرونده 23 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در صد و شصت و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 11 آبان با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان و دکتر حسن‌زاده، معاونان پژوهشی و آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر تکیان، دکتر شادمهر، دکتر محمودی و دکتر حاجی بابایی، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های بهداشت، توانبخشی، علوم تغذیه و رژیم شناسی و داروسازی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر فیض‌آبادی، دکتر شریف، دکتر بختیاریان و دکتر ایزدی، اعضای هیأت‌علمی دانشکده پزشکی برگزار شد.

در ابتدا، دکتر عرب خردمند با بیان اینکه هم اکنون 5 درصد از مجموع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را دانشجویان بین‌المللی تشکیل می‌دهند، گفت: طبق برنامه ملی آمایش سرزمین دانشگاه‌ها باید بخشی از ظرفیت خود را به جذب متقاضیان خارجی اختصاص دهند.

معاون بین‌الملل دانشگاه همچنین به سخنان رئیس دانشگاه مبنی بر جذب هزار دانشجوی بین‌المللی تا سال 1397 اشاره و اظهار امیدواری کرد با سرعت پیش رو و پذیرش نزدیک به 660 دانشجو، این مهم تحقق یابد.

در ادامه، سه درخواست دانشکده توانبخشی، شش پرونده دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، شش درخواست دانشکده داروسازی، شش پرنده دانشکده بهداشت و هشت درخواست دانشکده پزشکی طرح و بررسی شد.

متقاضیان نشست صد و شصت و هفتم از کشورهای زیمباوه، عراق، هند، نیجریه، اتیوپی، عربستان، افغانستان، پاکستان و غنا درخواست تحصیل در دانشگاه را ارائه کرده‌اند.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با جذب 15 متقاضی موافقت و در خصوص بورس تحصیلی آن‌ها نیز تصمیم‌گیری کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی