کد: 8074-352051      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۵ آبان   تعداد بازدید : 928

برگزاری 168 امین و 169 امین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی/ پرونده متقاضیان خارجی مقطع علوم پایه پزشکی عمومی در کیش بررسی شد

صد و شصت و هشتمین و صد و شصت و نهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح پرونده متقاضیان پزشکی عمومی در معاونت بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی در این نشست‌ها که 23 و 24 آبان برپا شد، حضور داشتند.

مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در نشست صد و شصت و هشتم گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نخستین بار در مقطع علوم پایه پزشکی عمومی نسبت به جذب دانشجویان خارجی در کیش اقدام خواهد کرد.

دکتر شعبانی افزود: شروع دوره آموزشی این دانشجویان بهمن 95 تعیین شده که به همین منظور اختصاص چندین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برای بررسی پرونده متقاضیان در دستور کار قرار گرفته است.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی در مجموع پرونده 87 متقاضی را طی این نشست‌ها ارزیابی و با جذب 79 نفر موافقت کردند.

آن‌ها همچنین موضوع اعطای بورسیه تحصیلی به پذیرفته‌شدگان را نیز بررسی و تصمیمات لازم را اتخاذ کردند.

این متقاضیان از کشورهای هند، عراق، پاکستان، افغانستان و بنگلادش درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده بودند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی