کد: 8074-352055      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۶ آبان   تعداد بازدید : 837

پذیرش 14 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در صد و هفتادمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

پرونده 24 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در صد و هفتادمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه، این نشست سه شنبه 25 آبان با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر تکیان، دکتر شریفی یزدی و دکتر نیکبخت نصرآبادی، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های بهداشت، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی برگزار شد.

این جلسه با طرح 10 پرونده دانشکده پیراپزشکی، 9 درخواست دانشکده بهداشت و پنج پرونده دانشکده پرستاری و مامایی آغاز شد.

متقاضیان نشست صد و هفتادم از کشورهای افغانستان، عراق، اندونزی، غنا، بنگلادش، پاکستان، تانزانیا، گامبیا، نیجریه، زیمباوه، گینه نو، اوگاندا و یونان درخواست تحصیل در دانشگاه را ارائه کرده‌اند.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی ضمن پذیرش درخواست 14 متقاضی، به بررسی میزان بورسیه تحصیلی آن‌ها نیز پرداختند.

در این نشست همچنین درخواست افزایش بورسیه سال دو یکی از دانشجویان خارجی نیز مطرح که با موافقت روبرو شد.

گفتنی است، شمار دانشجویان خارجی دانشگاه تاکنون به 662 نفر رسیده و دانشگاه علوم پزشکی تهران در  تلاش برای افزایش این تعداد به یک هزار نفر تا سال 97 است.

خبر و عکس: مهناز وحیدی