کد: 8074-352108      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ آذر   تعداد بازدید : 905

پذیرش 6 متقاضی دوره‌های تخصص و فلوشیپ در صد و هفتاد و چهارمین نشست کمیته جذب دانشجویان خارجی

پرونده متقاضیان دوره‌های تخصص و فلوشیپ در صد و هفتاد و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی به میزبانی دانشکده پزشکی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه 13 آذر با حضور دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی و نمایندگان گروه‌های آموزشی پوست، قلب، اورولوژی، نورولوژی، پاتولوژی، رادیولوژی و گوش و حلق و بینی برگزار شد.

دکتر شعبانی در ابتدا، با اشاره به اینکه تاکنون 655 دانشجوی خارجی از 34 کشور جذب شده‌اند، اظهار داشت: بیش‌ترین تعداد این دانشجویان به ترتیب از کشورهای عراق، پاکستان، هند و نیجریه هستند.

مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل همچنین پرونده 11 متقاضی دوره‌های تخصص و فلوشیپ را مطرح کرد.

درخواست این متقاضیان از کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان و نپال جهت طرح برای تخصص‌های نورولوژی، پاتولوژی، اورولوژی، پوست، رادیولوژی، فلوشیپ رادیولوژی مداخله‌ای، فلوشیپ الکتروفیزیولوژی قلب و فلوشیپ گوش، حلق و بینی مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با پذیرش شش متقاضی موافقت کردند.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون 35 دانشجوی خارجی در دوره‌های تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ جذب کرده است که سه نفر از  آن‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اند.

خبرنگار: مهناز وحیدی