کد: 8074-352125      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۲۰ آذر   تعداد بازدید : 971

موافقت صد و هفتاد و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با پذیرش 12 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی

پرونده متقاضیان دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشکده‌های پرستاری و مامایی، دندانپزشکی و بهداشت در صد و هفتاد و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که سه شنبه 16 آذر برگزار شد، سه پرونده دانشکده پرستاری و مامایی، 9 درخواست دانشکده بهداشت و 9 پرونده دانشکده دندانپزشکی مود بررسی قرار گرفت.

این متقاضیان از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، فلسطین، نیجریه، غنا، سودان، اتیوپی، لیبریا، نپال و هند درخواست خود را جهت طرح برای کارشناسی پرستاری، کارشناسی ارشد مامایی، کارشناسی ارشد ترمیمی، کارشناسی ارشد و تخصص ارتودنسی، تخصص پریودانتیکس، تخصص اندودانتیکس، کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، دکترای تخصصی سلامت در بلایا، دکترای تخصصی ویروس‌شناسی پزشکی، دکترای تخصصی بهداشت حرفه‌ای و دکترای تخصصی اقتصاد سلامت ارائه کرده بودند.

اعضای کمیته جذب دانشجویان خارجی ضمن بررسی پرونده‌های این متقاضیان، با پذیرش 12 نفر موافقت کردند.

در نشست صد و هفتاد و پنجم، چهار پرونده پزشکی عمومی نیز بررسی که سه متقاضی پذیرفته شدند و از سه درخواست بورسیه سال دوم و بالاتر نیز با افزایش بورسیه یک دانشجوی خارجی موافقت بعمل آمد.

گفتنی است این نشست با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی و دکتر تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده‌های دندانپزشکی و بهداشت برپا شد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی