کد: 8074-352148      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر   تعداد بازدید : 1128

صد و هفتاد و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی آخرین پرونده‌های Undergraduate برای ترم بهمن برگزار شد

صد و هفتاد و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی 114 پرونده دانشکده‌های دندانپزشکی و داروسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که سه شنبه 23 آذر برپا شد، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی، دکتر سوری، معاون آموزشی دانشکده داروسازی، دکتر دیباجی، معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین‌الملل و دکتر منصف اصفهانی، معاون آموزشی دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل حضور داشتند.

در آغاز، بررسی 70 درخواست دانشکده دندانپزشکی و 44 پرونده دانشکده داروسازی در دستور کار قرار گرفت.

متقاضیان نشست صد هفتاد و ششم از کشورهای عراق، پاکستان، افغانستان، جمهوری آذربایجان، لبنان، عمان، موزامبیک، نیجریه  و آلمان متقاضی تحصیل در دکترای داروسازی و دندانپزشکی عمومی بودند.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با پذیرش 103 نفر موافقت کردند.

گفتنی است در این نشست که آخرین جلسه بررسی پرونده‌های متقاضیان Undergraduate برای ترم بهمن‌ماه 95 بود، در خصوص اعطای بورسیه تحصیلی به پذیرفته‌شدگان نیز تصمیم‌گیری شد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی