کد: 8074-352162      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي   تعداد بازدید : 884

بررسی درخواست متقاضیان تحصیلات تکمیلی در صد و هفتاد و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

صد و هفتاد و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با پذیرش درخواست 11 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که سه شنبه 30 آذر برپا شد، چهار درخواست دانشکده پرستاری و مامایی، چهار پرونده دانشکده داروسازی و هفت درخواست دانشکده پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.

درخواست این متقاضیان جهت طرح برای کارشناسی مامایی، کارشناسی پرستاری، کارشناسی ارشد پرستاری مراقبت‌های ویژه، دکترای تخصصی شیمی دارویی، دکترای تخصصی نانوفناوری دارویی، تخصص داروسازی بالینی، کارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد میکروب‌شناسی پزشکی، کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی، دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی و دکترای تخصصی مهندسی پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از ارزیابی‌های کارشناسی 11 متقاضی را پذیرفتند.

متقاضیان این نشست از کشورهای جمهوری آذربایجان، عراق، پاکستان، تانزانیا، افغانستان، چین، اتیوپی، نیجریه، گامبیا و اوگاندا درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده‌اند.

در پایان، موضوع بورس تحصیلی سال دو و بالاتر دو دانشجوی دانشکده پزشکی مطرح شد که حاضران با این درخواست‌ها موافقت نکردند.

گفتنی است دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان و دکتر حسن‌زاده، معاونان پژوهشی و آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر نیکبخت نصرآبادی، معاون بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر حاجی بابایی، معاون بین‌الملل دانشکده داروسازی، دکتر عکاظی، معاون آموزش پزشكي عمومي دانشکده پزشکي، دکتر فیض‌آبادی، دکتر سلیقه راد، دکتر شریف پاقلعه و دکتر ایزدی، اعضای هیأت‌علمی دانشکده پزشکی در نشست صد و هفتاد و هفتم حضور داشتند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی