کد: 8074-352407      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن   تعداد بازدید : 747

برپایی صد و هشتاد و سومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با اعلام جذب نخستین دانشجویان کشورهای چین و جمهوری آذربایجان

مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در صد و هشتاد و سومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی از جذب نخستین دانشجویان دو کشور چین و جمهوری آذربایجان در دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 26 بهمن با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر شریفی یزدی، دکتر نیکبخت نصرآبادی و دکتر خامی، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پیراپزشکی، پرستاری و مامایی و دندانپزشکی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی و نمایندگانی از دانشکده‌های پزشکی و داروسازی برگزار شد.
در آغاز، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه مجموع دانشجویان خارجی دانشگاه به 656 نفر رسیده است، اظهار داشت: برای نخستین بار دانشگاه، دانشجویانی از کشورهای چین و جمهوری آذربایجان را جذب کرده است.
دکتر شعبانی تصریح کرد: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تهران از 36 کشور پذیرای دانشجویان بین‌المللی است.
در ادامه، درخواست 16 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی مطرح و اعضای کمیته جذب دانشجویان خارجی نظر موافق خود را با پذیرش هشت نفر اعلام کردند.
درخواست این متقاضیان از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، نیجریه، بروندی، اتیوپی و سوئد جهت طرح برای کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی، دکترای تخصصی بهداشت باروری، کارشناسی ارشد و تخصص اندودانتیکس، تخصص دندانپزشکی ترمیمی، تخصص پریودانتیکس، دکترای تخصصی بیوتکنولوژی دارویی، تخصص داروسازی بالینی، کارشناسی علوم آزمایشگاهی، کارشناسی ارشد تکنولوژی رادیولوژی، کارشناسی ارشد ژنتیک پزشکی، کارشناسی ارشد فیزیولوژی و دکترای تخصصی فارماکولوژی مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست همچنین در خصوص اعطای بورسیه تحصیلی به متقاضیان نیز تصمیم‌گیری شد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی