کد: 8074-352726      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ ارديبهشت   تعداد بازدید : 719

برگزاری صد و هشتاد و نهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

پرونده 13 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در صد و هشتاد و نهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 12 اردیبهشت با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر سعادت، دکتر محمودی و دکتر لطفی بخشایش، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های مجازی، علوم تغذیه و رژیم شناسی و فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر حنفی بجد، مسئول امور آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت و جمعی از اعضای هیأت‌علمی دانشگاه برگزار شد.
نشست صد و هشتاد و نهم با بررسی پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های بهداشت، فناوری‌های نوین پزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی و مجازی آغاز شد.

درخواست این متقاضیان از کشورهای پاکستان، عراق، نیجریه، اتیوپی، غنا و کامرون جهت طرح برای کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، کارشناسی ارشد باکتری‌شناسی، دکترای تخصصی مدیریت بحران، دکترای تخصصی حشره‌شناسی پزشکی، دکترای تخصصی سیاست‌گذاری سلامت، دکترای تخصصی سلامت در بلایا، کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی پزشکی، دکترای تخصصی بیوتکنولوژی پزشکی، دکترای تخصصی مهندسی بافت، دکترای تخصصی علوم تغذیه و  کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی مورد بررسی قرار گرفت.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی ضمن ارزیابی 13 پرونده مطرح‌شده با جذب 8 متقاضی موافقت بعمل آورند و در خصوص اعطای بورسیه تحصیلی به آن‌ها نیز تصمیم‌گیری کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی