کد: 8074-352852      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد   تعداد بازدید : 713

صد و نود و دومین نشست کمیته جذب دانشجویان خارجی با پذیرش 28 متقاضی برگزار شد

صد و نود و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی درخواست 39 متقاضی دوره‌های دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که سه شنبه 2 خرداد برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانسازی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر دیباجی، معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر خوشخو از دانشکده داروسازی و شجاعی، نماینده دانشکده پرستاری و مامایی حضور داشتند.
نشست صد و نود و دوم با بررسی 23 پرونده دندانپزشکی عمومی و 16 پرونده دکترای داروسازی آغاز شد.

متقاضیان این نشست از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، بحرین، کره، نیجریه، سوئد، غنا و کامرون درخواست خود را جهت تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کرده‌اند.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با جذب 28 متقاضی موافقت و در خصوص اعطای بورس تحصیلی به آن‌ها تصمیم‌گیری کردند.

همچنین در این نشست موضوع بورسیه ترم اول دو دانشجوی دانشکده پرستاری و مامایی مطرح و بررسی‌های لازم انجام شد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی