کد: 8074-353043      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير   تعداد بازدید : 501

صد و نود و هشتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی در دانشکده پزشکی برگزار شد

صد و نود و هشتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی پرونده متقاضیان دوره‌های تخصص و فلوشیپ در دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این جلسه که شنبه 17 تیر برپا شد، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر رضایی و دکتر فرهمند، معاونان بین‌الملل و آموزش تخصص و فوق تخصصي دانشکده پزشکي، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی و نمایندگانی از گروه‌های آموزشی طب اورژانس، جراحی اعصاب، گوش، حلق و بینی، چشم‌پزشکی، اورولوژی، اطفال، رادیولوژی، پزشکی داخلی، پاتولوژی و  زنان و زایمان حضور داشتند.
در جریان این نشست 13 درخواست تخصص طب اورژانس، جراحی مغز و اعصاب، گوش، حلق و بینی، جراحی سر و گردن، چشم‌پزشکی، اورولوژی، اطفال، پزشکی داخلی، پاتولوژی، زنان و زایمان و فلوشیپ رادیولوژی مداخله‌ای مطرح شد.
متقاضیان از کشورهای افغانستان، لبنان، هند، نیجریه، کامرون، تانزانیا، عراق، سومالی، بنگلادش، اردن و یمن درخواست تحصیل در دانشکده پزشکی را ارائه کردند.
اعضای کمیته پذیرش پس از بررسی‌های کارشناسی با جذب 10 متقاضی موافقت کردند.
همچنین در صد و نود و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی که سه شنبه 13 تیر در ستاد مرکزی برگزار شد، 27 پرونده دوره‌های تحصیلات تکمیلی مورد بررسی قرار گرفت.
داوطلبان نشست صد و نود و هفتم نیز از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، فلسطین، لبنان، نیجریه، کنگو، غنا، اتیوپی، کنیا، کامرون و سودان متقاضی کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی، دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، دکترای تخصصی آمار زیستی، دکترای تخصصی اقتصاد سلامت، دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت، دکترای تخصصی بهداشت حرفه‌ای، دکترای تخصصی باکتریولوژی، کارشناسی ارشد ایمونولوژی، کارشناسی ارشد سم شناسی، دکترای تخصصی فیزیولوژی، کارشناسی ارشد میکروبیولوژی پزشکی، دکترای تخصصی آناتومی، دکترای تخصصی فارماکولوژی و کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی علوم تغذیه هستند.
در این نشست نیز درخواست 12 متقاضی مورد پذیرش قرار گرفت و در خصوص اعطای بورس تحصیلی به آن‌ها نیز تصمیم‌گیری شد.
توضیح اینکه دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان و دکتر حسن‌زاده، معاونان پژوهشی و آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر حنفی بجد، مسئول امور آموزش دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت و نمایندگان برخی از گروه‌های آموزشی دانشکده پزشکی در این جلسه حضور داشتند.

گالری عکس 1

گالری عکس 2