کد: 8074-353072      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير   تعداد بازدید : 95

برگزاری صد و نود و نهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح پرونده‌های دانشکده‌های پیراپزشکی، دندانپزشکی و پرستاری و مامایی

صد و نود و نهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی درخواست متقاضیان دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشکده‌های پیراپزشکی، دندانپزشکی و پرستاری و مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر شریفی یزدی و دکتر خامی، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پیراپزشکی و دندانپزشکی و دکتر صدوقی، نماینده دانشکده پرستاری و مامایی در این نشست که سه شنبه 20 تیر برپا شد، حضور داشتند.
در آغاز این جلسه، 6 پرونده دانشکده پیراپزشکی، 8 درخواست دانشکده دندانپزشکی و 10 پرونده دانشکده پرستاری و مامایی مطرح شد.
متقاضیان نشست صد و نود و نهم از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، هند، نیجریه، غنا، کامرون، اتیوپی و تانزانیا درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده بودند.
درخواست این داوطلبان جهت طرح برای کارشناسی علوم آزمایشگاهی، کارشناسی ارشد تکنولوژی رادیولوژی، کارشناسی پرستاری، کارشناسی مامایی، دکترای تخصصی مامایی، کارشناسی ارشد اندودانتیکس، فلوشیپ جراحی دهان، فک و صورت، تخصص ارتودانتیکس، تخصص دندانپزشکی ترمیمی، تخصص پریودانتیکس، تخصص دندانپزشکی اطفال و دکترای تخصصی مواد دندانی مورد بررسی قرار گرفت.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با جذب 18 متقاضی موافقت به عمل آورند.
همچنین موضوع اعطای بورسیه تحصیلی به پذیرفته‌شدگان نیز مطرح و تصمیمات لازم در این باره اخذ شد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی