کد: 8074-353106      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير   تعداد بازدید : 118

نشست ارتقای روند اعطای بورسیه سال دوم و بالاتر دانشجویان بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

نشست ارتقای روند اعطای بورسیه سال دوم و بالاتر دانشجویان بین‌الملل با حضور معاون بین‌الملل و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، یزدانی، رسولی و میرزایی، کارشناسان بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز در این نشست که دوشنبه 26 تیر برپا شد، حضور داشتند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در ابتدا مجموع دانشجویان بین‌الملل دانشگاه را 716 نفر اعلام کرد و بیان داشت: رشته‌های پزشکی عمومی، دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی به ترتیب بیش‌ترین تعداد دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل را دارند.
دکتر شعبانی تصریح کرد: پس از پذیرش متقاضیان بین‌الملل در کمیته جذب دانشجویان خارجی، بنا به درخواست آن‌ها، در خصوص اعطای بورس تحصیلی تصمیم‌گیری می‌شود.

وی توضیحاتی در مورد فلوچارت پیشنهادی مدیریت توسعه امور بین‌الملل جهت ارتقاء روند تخصیص اعطای بورسیه سال دوم و بالاتر دانشجویان خارجی ارائه کرد و حاضران پس از بحث و بررسی در این زمینه اعمال تغییراتی جزئی در نمودار مذکور را ضروری دانستند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل همچنین به تشریح طرح پیشنهادی درخواست بورسیه سال دوم و بالاتر نیز پرداخت و پیشنهاد طراحی فرمی آنلاین برای ارائه درخواست دانشجویان خارجی در خصوص بورس تحصیلی را مطرح کرد.
در ادامه، مقرر شد متغیرهای بورسیه سال اول، روند وضعیت تحصیلی، عملکرد دانشجویان در سال جاری دانشگاه و استعلام وضعیت مالی به عنوان معیارهای تصمیم‌گیری برای کاهش، افزایش و یا ثبات بورسیه دانشجویان بین‌الملل مورد توجه قرار گیرد.

همچنین حاضران ضمن موافقت با طراحی فرم آنلاین برای ارسال تقاضای دانشجویان، بر تعیین بازه‌های زمانی مشخص جهت دریافت این درخواست‌ها از طریق وب‌سایت به اتفاق نظر رسیدند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی