کد: 8074-353149      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد   تعداد بازدید : 98

بررسی پرونده متقاضیان دوره‌های Undergraduate و Postgraduate در دویست و دویست و یکمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

دویست و دویست و یکمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی پرونده 56 متقاضی دوره‌های Undergraduate و Postgraduate برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دویستمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی دوشنبه 26 تیر با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر سادات ابراهیمی و دکتر امینیان، روسای دانشکده‌های داروسازی و پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی و دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی برپا شد.
طی این جلسه 30 پرونده متقاضیان دوره‌های پزشکی و دندانپزشکی عمومی و دکترای داروسازی مطرح شد.
این متقاضیان از کشورهای افغانستان، پاکستان، هند، عراق، یمن، سوریه، نیجریه، غنا، سومالی، اتیوپی، کنیا، لسوتو، گینه و سوئد در خواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده‌اند.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با جذب 23 متقاضی موافقت کردند.
همچنین در دویست و یکمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی که سه شنبه 27 تیر در ستاد مرکزی برگزار شد، طرح 26 پرونده دوره‌های تحصیلات تکمیلی (Postgraduate) از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، فلسطین، مصر، بنگلادش، نیجریه، غنا، اتیوپی، تانزانیا و گامبیا در دستور کار قرار گرفت.
این پرونده‌ها جهت طرح برای کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، دکترای تخصصی اقتصاد سلامت، دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط، کارشناسی ارشد فیزیولوژی، کارشناسی ارشد آناتومی، دکترای تخصصی میکروبیولوژی، دکترای تخصصی سم شناسی، کارشناسی علوم آزمایشگاهی، کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، کارشناسی ارشد تکنولوژی رادیولوژی و کارشناسی ارشد فیزیوتراپی ورزشی مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست نیز درخواست 18 متقاضی مورد پذیرش قرار گرفت و در خصوص اعطای بورس تحصیلی به آن‌ها نیز تصمیم‌گیری شد.
توضیح اینکه دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر تکیان، دکتر شریفی یزدی و دکتر شادمهر، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های بهداشت، پیراپزشکی و توانبخشی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل و جمعی از اعضای هیأت‌علمی دانشکده‌های بهداشت، پیراپزشکی، پزشکی و توانبخشی در این نشست حضور داشتند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی