کد: 8074-353322      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۴ شهريور   تعداد بازدید : 67

دویست و چهارمین نشست کمیته پذیرش با طرح پرونده پنج دانشکده برگزار شد/ پذیرش 20 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی

پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت، پرستاری و مامایی، فناوری‌های نوین پزشکی و طب سنتی در دویست و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 31 مرداد با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر شریفی یزدی، دکتر کاظمی مطلق، دکتر نیکبخت نصرآبادی و دکتر لطفی بخشایش، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پیراپزشکی، طب سنتی، پرستاری و مامایی و فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر شکیبازاده، معاون آموزشی دانشکده بهداشت، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی و تعدادی از اعضای هیأت‌علمی دانشکده پزشکی برگزار شد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در آغاز به برگزاری سومین مدرسه تابستانی بین‌المللی دانشگاه طی سال 96 به میزبانی دانشکده بهداشت اشاره کرد و اظهار داشت: دومين مدرسه تابستاني بین‌المللی اپيدميولوژي ميداني دانشكده بهداشت از 28 مرداد به مدت سه هفته آغاز به کار کرده است.
دکتر شعبانی تصریح کرد: هشت دانشکده زیرمجموعه دانشگاه برنامه 12 مدرسه تابستانی را برای سال 2017 ارائه داده‌اند که تاکنون دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و بهداشت موفق به برگزاری این مدارس شده‌اند.
وی در ادامه به طرح هشت پرونده دانشکده پیراپزشکی، هفت درخواست دانشکده پرستاری و مامایی، چهار پرونده دانشکده بهداشت، سه درخواست دانشکده پزشکی، یک پرونده دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی و یک درخواست دانشکده طب سنتی پرداخت.
متقاضیان نشست دویست و چهارم از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، اتیوپی، نیجریه، زیمباوه، غنا و سودان درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده‌اند.
درخواست این متقاضیان جهت طرح برای کارشناسی علوم آزمایشگاهی، کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، کارشناسی ارشد آمار زیستی، کارشناسی ارشد بهداشت عمومی، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، دکترای تخصصی سیاست‌گذاری سلامت، کارشناسی ارشد مامایی، کارشناسی و دکترای تخصصی پرستاری، کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی، کارشناسی ارشد میکروبیولوژی پزشکی، دکترای تخصصی بیولوژی تولیدمثل، دکترای تخصصی طب سنتی و دکترای تخصصی نانوتکنولوژی پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی با جذب 20 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی موافقت کرده و در خصوص اعطای بورس تحصیلی به آن‌ها تصمیم‌گیری کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی