کد: 8074-353602      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان   تعداد بازدید : 137

برگزاری دویست و سیزدهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح پرونده دانشکده‌های پزشکی، پیراپزشکی و بهداشت

دویست و سیزدهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با پذیرش درخواست 11 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 16 آبان در ستاد مرکزی و با حضور دکتر کردی، سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، دکتر شریفی یزدی و دکتر چنگیزی، معاونان بین‌الملل و آموزشی دانشکده پیراپزشکی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر حنفی بجد، مسئول امور آموزش دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت، دکتر موسوی و دکتر فیض‌آبادی از گروه‌های آموزشی فارماکولوژی و میکروب‌شناسی شناسی دانشکده پزشکی برپا شد.
این جلسه با طرح هفت پرونده دانشکده پیراپزشکی آغاز و در ادامه پنج درخواست دانشکده بهداشت و 9 پرونده دانشکده پزشکی مطرح شد.
متقاضیان نشست دویست و سیزدهم از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، فلسطین، نیجریه، تانزانیا، اوگاندا، گامبیا، غنا و اتیوپی درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده‌اند.
درخواست این متقاضیان جهت طرح برای کارشناسی علوم آزمایشگاهی پزشکی، کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی، کارشناسی ارشد میکروب‌شناسی پزشکی، دکترای تخصصی فارماکولوژی، کارشناسی ارشد سلامت عمومی، کارشناسی ارشد آمار زیستی، دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و دکترای تخصصی اپیدمیولوژی مورد بررسی قرار گرفت.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی، 11 متقاضی را پذیرفتند و در مورد بورس تحصیلی آن‌ها نیز تصمیم‌گیری کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی