کد: 8074-353688      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر   تعداد بازدید : 126

برگزاری دویست و شانزدهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

دویست و شانزدهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با جذب 16 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که سه شنبه 8 آذر برپا شد، 9 پرونده دانشکده پیراپزشکی، شش درخواست دانشکده داروسازی، پنج پرونده دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، دو درخواست مرکز تحقیقات علوم دارویی و یک پرونده دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی مطرح شد.
این درخواست‌ها جهت طرح برای کارشناسی علوم آزمایشگاهی، دکترای تخصصی فناوری رادیولوژی، دکترای تخصصی هماتولوژی، کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی، دکترای تخصصی نانوتکنولوژی دارویی، دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو، دکترای تخصصی شیمی دارویی، دکترای تخصصی فارماکوگنوزی، کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی پزشکی، دکترای تخصصی علوم اعصاب، تخصص داروسازی بالینی و دکترای تخصصی علوم تغذیه مورد بررسی قرار گرفت.

متقاضیان نشست دویست و شانزدهم از کشورهای عراق، هند، پاکستان، فلسطین، اوگاندا، اتیوپی، نیجریه، غنا، کامرون و گامبیا علاقمند به تحصیل در دانشگاه هستند.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی 23 پرونده، 16 متقاضی را پذیرفتند و در خصوص ارائه بورس تحصیلی به آن‌ها تصمیم‌گیری کردند.

توضیح اینکه دکتر کردی، سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر شریفی یزدی، دکتر محمودی و دکتر لطفی بخشایش، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پیراپزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی و فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر ادهمی، قائم‌مقام معاون بین‌الملل دانشکده داروسازی، دکتر امین، معاون آموزشی مرکز تحقیقات علوم دارویی، دکتر ترکمان و دکتر صدرالدینی از دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی در این نشست حضور داشتند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی