کد: 8074-353932      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ بهمن   تعداد بازدید : 908

در نشست مدیریت‌های توسعه امور بین‌الملل و توسعه منابع و پشتیبانی بررسی شد/نحوه تخصیص خوابگاه به دانشجویان بین‌الملل جدیدالورود

نشست مشترک مدیریت توسعه امور بین‌الملل و مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل با موضوع تخصیص خوابگاه به دانشجویان خارجی جدیدالورود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که دوشنبه 3 بهمن در سالن شورای پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، شهبازی، سرپرست امور مالی معاونت بین‌الملل، یزدانی، مسئول پذیرش دانشجویان خارجی، خانقاه، منتظرلطف و میرزایی  کارشناسان این معاونت حضور داشتند.
مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل در ابتدا به ارائه گزارشی در خصوص وضعیت فعلی خوابگاه‌های دانشجویان خارجی و ظرفیت آن‌ها به ویژه برای ورودی‌های جدید پرداخت.

دکتر حسینی سده همچنین روند تأمین خوابگاه در ساختمان دولتی دانشگاه برای اقامت دانشجویان خارجی ورودی بهمن 96 را تشریح کرد.
دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل نیز با اشاره به روند اعطای بورسیه خوابگاه به دانشجویان بین‌المللی، موضوع نحوه پرداخت شهریه این گروه از دانشجویان در قالب یورو را مطرح کرد.

در ادامه، مقرر شد طی جلسه آتی ضمن بررسی وضعیت اعطای بورسیه به دانشجویان بین‌الملل، گزارش آماری خوابگاه‌های اعطا شده به پذیرفته‌شدگان ورودی بهمن 96 و تخمین تعداد دانشجویان جدید با توجه به ورودی‌های گذشته ارائه شود.
همچنین قرار شد آمار دقیق ظرفیت خالی خوابگاه دولتی نیز توسط مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت اعلام شود تا در مورد نحوه تخصیص آنها تصمیم‌گیری شود.
در پایان نیز بررسی مبحث پرداخت شهریه ارزی در قالب یورو به منظور اتخاذ تصمیمات بعدی در دستور کار قرار گرفت.

خبر و عکس: مهناز وحیدی