کد: 8074-353938      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن   تعداد بازدید : 674

دویست و بیست و سومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی 20 پرونده برگزار شد

پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های بهداشت، پزشکی، فناوری‌های نوین پزشکی و طب ایرانی در دویست و بیست و سومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 3 بهمن با حضور دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادیان، رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر لطفی بخشایش و دکتر زرگران، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های فناوری‌های نوین و طب ایرانی، دکتر شیر بیگی، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی، دکتر کاظمی مطلق، معاون پیشین بین‌الملل دانشکده طب ایرانی، دکتر حنفی بجد، مسئول امور آموزش دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر فیض‌آبادی، دکتر سبحانی، دکتر رستگار، دکتر سلیقه راد و دکتر شریف از دانشکده پزشکی برگزار شد.
در آغاز این نشست، دو پرونده دانشکده فناوری‌های نوین، دو درخواست دانشکده طب ایرانی، پنج پرونده دانشکده پزشکی و 11 درخواست دانشکده بهداشت مطرح شد.
متقاضیان این نشست از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، اندونزی، بنگلادش، هند، نیجریه، غنا، اتیوپی، اوگاندا، روآندا و کنگو علاقمند به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.
درخواست‌های این متقاضیان جهت طرح کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی، کارشناسی ارشد ایمونولوژی، دکترای تخصصی آناتومی، کارشناسی ارشد میکروبیولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد سلامت عمومی، کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط، کارشناسی ارشد آموزش بهداشت، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، دکترای تخصصی سیاست‌گذاری سلامت، دکترای تخصصی قارچ شناسی، کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی پزشکی و کارشناسی ارشد داروسازی سنتی مورد بررسی قرار گرفت.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی ضمن ارزیابی‌های کارشناسی، 12 متقاضی را پذیرفتند و در مورد اعطای بورس تحصیلی به پذیرفته‌شدگان تصمیم‌گیری کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی