کد: 8074-354464      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۱۲ خرداد   تعداد بازدید : 323

دویست و سی و یکمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد

دویست و سی و یکمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح پرونده 22 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این نشست که سه شنبه 8 خرداد در ستاد مرکزی برپا شد، دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر امینی شکیب، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی، دکتر ادهمی، معاون بین‌الملل دانشکده داروسازی و دکتر حنفی بجد، مسئول امور آموزش دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت حضور داشتند.
در آغاز، 22 پرونده متقاضیان خارجی جهت طرح برای کارشناسی ارشد سلامت عمومی، کارشناسی ارشد میکروبیولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی غذایی، دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط، دکترای تخصصی حشره‌شناسی پزشکی، دکترای تخصصی سیاست‌گذاری سلامت، دکترای تخصصی شیمی دارویی، دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو، دکترای تخصصی بیوتکنولوژی دارویی، تخصص داروسازی بالینی، دکترای تخصصی زیست مواد دارویی، کارشناسی ارشد دندانپزشکی ترمیمی و دکترای تخصصی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.
متقاضیان نشست دویست و سی و یکم از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، فلسطین، غنا، نیجریه، اتیوپی و نپال درخواست تحصیل در دانشکده‌های داروسازی، دندانپزشکی و بهداشت را ارائه کرده‌اند.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی، 12 متقاضی را پذیرفتند و در مورد بورسیه تحصیلی آن‌ها نیز تصمیم‌گیری کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی