کد: 8074-354492      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ خرداد   تعداد بازدید : 169

طرح پرونده 11 متقاضی در دویست و سی و دومین نشست کمیته جذب دانشجویان خارجی

درخواست متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های پزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی، فناوری‌های نوین پزشکی و پیراپزشکی در دویست و سی و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 22 خرداد با حضور دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر شریفی یزدی، دکتر محمودی و دکتر لطفی بخشایش، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پیراپزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی و فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر عین الهی، معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر امانی، مدیر گروه نانو فناوری پزشکی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر ایزدی، نماینده گروه ژنتیک پزشکی دانشکده پزشکی و نادرفر، نماینده دانشکده بهداشت برگزار شد.
دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در آغاز به تصمیمات اخذ شده در خصوص نحوه پذیرش دانشجویان خارجی اشاره کرد.
وی بیان داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با پیش‌بینی ساز و کاری جدید، پذیرش و توزیع بورسیه تحصیلی متقاضیان خارجی به دانشکده‌ها واگذار شده است.
در ادامه، پرونده 11 متقاضی جهت طرح برای کارشناسی و کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت، کارشناسی ارشد علوم تغذیه، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی بیوتکنولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی، کارشناسی ارشد ژنتیک پزشکی و کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی بررسی شد.
متقاضیان نشست دویست و سی و دوم از کشورهای افغانستان، پاکستان، نیجریه، گامبیا، روآندا و اتیوپی درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه داده‌اند.
اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی، هفت متقاضی را پذیرفتند و در مورد بورس تحصیلی آن‌ها تصمیم‌گیری کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی