کد: 8074-354545      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۹ تير   تعداد بازدید : 157

برگزاری دویست و سی و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و علوم تغذیه و رژیم شناسی در دویست و سی و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 5 تیر با حضور دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر علی نژاد، قائم‌مقام معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی، دکتر رستگار، دکتر ابوالحسنی، دکتر ایزدی و دکتر شریف، اعضای هیأت‌علمی دانشکده پزشکی در ستاد مرکزی برگزار شد.

این نشست با بررسی هشت پرونده دانشکده پزشکی، سه درخواست دانشکده دندانپزشکی و سه پرونده دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی آغاز به کار کرد.
پرونده این متقاضیان جهت طرح برای کارشناسی ارشد بهداشت عمومی در تغذیه، دکترای تخصصی علوم تغذیه، دکترای تخصصی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، دکترای تخصصی مواد دندانی، تخصص پریودانتیکس، کارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی، کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی، دکترای تخصصی آناتومی، دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی و دکترای تخصصی فیزیولوژی ورزشی مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای کمیته جذب دانشجویان خارجی پس از بررسی‌های کارشناسی 11 نفر را پذیرفتند.
متقاضیان نشست دویست و سی و چهارم از کشورهای پاکستان، عراق، لبنان، مالزی، غنا، اتیوپی و نیجریه درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارائه کرده‌اند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی