کد: 8074-354678      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۲۷ مرداد   تعداد بازدید : 339

طرح پرونده 10 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دویست و چهل و دومین کمیته پذیرش دانشجویان خارجی

دویست و چهل و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح 10 پرونده دانشکده‌های دندانپزشکی و بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این نشست که سه‌شنبه 23 مرداد در ستاد مرکزی برپا شد، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر ضیایی، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر دشتی، سرپرست مدیریت آموزش دانشجویان بین‌الملل پردیس بین‌الملل، دکتر حنفی بجد، مسئول امور آموزش دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت، دکتر امینی شکیب، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی و دکتر حسن‌زاده، عضو هیأت‌علمی دانشگاه حضور داشتند.
در آغاز، پنج پرونده دانشکده دندانپزشکی جهت طرح برای کارشناسی ارشد پریودانتیکس، دکترای تخصصی مواد دندانی، دکترای تخصصی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی و تخصص جراحی دهان، فک و صورت مطرح شد.
همچنین اعضای کمیته پذیرش دانشجویان خارجی پنج درخواست دانشکده بهداشت را برای دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، دکترای تخصصی اپیدمیولوژی، دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و دکترای تخصصی آمار زیستی مورد ارزیابی قرار دادند.
متقاضیان نشست دویست و چهل و دوم از کشورهای عراق، هند و اتیوپی علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.
در پایان از مجموع درخواست‌های مطرح شده، هفت متقاضی پذیرفته شدند و در مورد اعطای بورسیه تحصیلی به آن‌ها نیز تصمیم‌گیری شد.

خبرنگار: مهناز وحیدی