جستجو:
آرشیو اخبار کمیته تطبیق برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی
تعداد رکورد:201
بررسی پرونده 22 متقاضی در دویست و پنجاه و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ آبان
دویست و پنجاه و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی پرونده 22 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در ستاد مرکزی برگزار شد.
پذیرش 12 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دویست و چهل و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
۱۳۹۷ شنبه ۱۴ مهر
پرونده 16 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه در دویست و چهل و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی بررسی شد.
طرح درخواست متقاضیان دانشگاه ایران در دویست و چهل و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
۱۳۹۷ شنبه ۳۱ شهريور
دویست و چهل و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی درخواست متقاضیان تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
دویست و چهل و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۷ شهريور
دویست و چهل و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح درخواست 17 متقاضی دوره های تحصیلات تکمیلی برگزار شد.
دویست و چهل و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
طرح پرونده 10 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دویست و چهل و دومین کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
۱۳۹۷ شنبه ۲۷ مرداد
دویست و چهل و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح 10 پرونده دانشکده‌های دندانپزشکی و بهداشت برگزار شد.
دویست و چهلمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۳ مرداد
پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های فناوری‌های نوین پزشکی و بهداشت در دویست و چهلمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد.
دویست و چهلمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۳۰ تير
دویست و سی و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی 16 درخواست دوره‌های تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ برگزار شد.
طرح پرونده‌های دوره‌های تخصص و فلوشیپ دانشکده پزشکی در دویست و سی و هفتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
دویست و سی و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با پذیرش 13 متقاضی برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۲۳ تير
دویست و سی و ششمین نشست کمیته جذب دانشجویان خارجی با بررسی پرونده 21 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در ستاد مرکزی برگزار شد.
برگزاری دویست و سی و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
۱۳۹۷ شنبه ۹ تير
پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و علوم تغذیه و رژیم شناسی در دویست و سی و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد.
برگزاری دویست و سی و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
طرح پرونده 11 متقاضی در دویست و سی و دومین نشست کمیته جذب دانشجویان خارجی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ خرداد
درخواست متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های پزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی، فناوری‌های نوین پزشکی و پیراپزشکی در دویست و سی و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد.
طرح پرونده 11 متقاضی در دویست و سی و دومین نشست کمیته جذب دانشجویان خارجی