جستجو:
آرشیو اخبار کمیته تطبیق برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی
تعداد رکورد:204
نشست مشترک وزیر کنسولی سفارت نیجریه در ایران و مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل برگزار شد
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۱ بهمن
نشست مشترک وزیر کنسولی سفارت نیجریه در ایران و مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل با هدف معرفی فعالیت‌ها و اقدامات بین‌المللی دانشگاه برگزار شد.
صد و سی و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
۱۳۹۴ شنبه ۱۷ بهمن
صد و سی و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح 26 پرونده در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
صد و سی و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
نشست صد و سی و چهارم کمیته جذب دانشجویان خارجی با پذیرش 70 متقاضی برگزار شد
۱۳۹۴ يکشنبه ۴ بهمن
پرونده 78 متقاضی Undergraduate در صد و سی و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مورد بررسی قرار گرفت.
نشست صد و سی و چهارم کمیته جذب دانشجویان خارجی با پذیرش  70 متقاضی برگزار شد
برگزاری نشست همفکری EducationIRAN با ارائه گزارش محتوای فنی این پورتال
۱۳۹۴ شنبه ۳ بهمن
نشست همفکری EducationIRAN با ارائه گزارش محتوای فنی این پورتال در معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.
برگزاری نشست همفکری EducationIRAN با ارائه گزارش محتوای فنی این پورتال
طرح درخواست متقاضیان تخصص و فلوشیپ در صد و سی و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۱ دي
صد و سی و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح درخواست متقاضیان تخصص و فلوشیپ در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی برگزار شد.
۱۳۹۴ شنبه ۵ دي
صد و سی‌امین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی درخواست متقاضی تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
برگزاری صد و سی‌امین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی/دکتر خردمند از تحصیل 30 درصد پذیرفته‌شدگان خارجی در دانشگاه خبر داد
برگزاری صد و بیست و هشتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح 55 پرونده Undergraduate
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر
صد و بیست و هشتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با طرح 55 پرونده Undergraduate در سالن شورای معاونت بین‌الملل برگزار شد.
برگزاری مراسم بزرگداشت مقام سملوایز، دانشمند برجسته مجارستانی 10 آذر در دانشکده پزشکی
۱۳۹۴ يکشنبه ۸ آذر
مراسم بزرگداشت مقام سملوایز، دانشمند برجسته مجارستانی و پیشگام فرآیندهای ضد عفونی دست‌ها حین عمل‌های جراحی، در تالار ابن‌سینا برگزار می‌شود.
صد و بیست و ششمین نشست کمیته جذب دانشجویان خارجی برگزار شد/ موافقت با پذیرش نخستین متقاضی از مراکش
۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
پرونده 21 متقاضی Undergraduate در صد و بیست و ششمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی به میزبانی معاونت بین‌الملل بررسی شد.
صد و بیست و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
۱۳۹۴ شنبه ۳۰ آبان
صد و بیست و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با تصمیم‌گیری در خصوص درخواست متقاضیان پنج دانشکده برگزار شد.
صد و بیست و پنجمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد