کد: 7921-353848      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۶ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي    تعداد بازدید : 198

نشست بررسی همکاری با دانشگاه Karolinska سوئد

نشست بررسی همکاری با دانشگاه Karolinska سوئد روز چهارشنبه مورخ 96/10/06 در سالن شورای معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه و با حضور جناب آقای دکتر صحرائیان برگزار شد.

این نشست با حضور جناب آقای دکتر صحرائیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، سرکار خانم دکتر محرز، رئیس مرکز تحقیقات ایدز، سرکار خانم دکتر نیک فر، سرپرست امور تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر نکوفر، مدیر روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی، جناب آقای صیادی، کارشناس مسئول روابط بین الملل و سرکار خانم علاءالدینی، کارشناس روابط بین الملل برگزار شد.

در ابتدا دکتر نکوفر با اشاره به برخی همکاری های بین المللی با دانشگاه های معتبر خارج از کشور و اهمیت گسترش این همکاری ها، اظهار داشت: "همکاری با دانشگاه Karolinska سوئد موضوعی است که در پی مباحث پیرامون پروژه­های تحقیقاتی مشترک و همچنین برگزاری گردهمایی اساتید صاحب نظر در شهریور ماه سال آینده در جزیره کیش، مطرح شده است."

وی افزود: "تاکنون جلساتی در خصوص همکاری های مشترک تحقیقاتی با دانشگاه Karolinska سوئد، دانشگاه سلطان قابوس عمان و دانشگاه قطر برگزار شده است که در پی آن پروفسور گونار، استاد دانشگاه Karolinska، پروپوزالی را در جهت آغاز همکاری های موثر بین دانشگاهی به دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کرده است."

در طی جلسه پروپوزال مذکور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و همه همکاران حاضر متفق القول علاقه مندی و آمادگی خود را جهت پیگیری و پیشبرد پروژه اظهار داشتند.

در این راستا دکتر صحرائیان تصریح کرد: "آغاز این همکاری زیرساخت های ارتباطات پژوهشی در عرصه بین المللی را فراهم میکند. حوزه های مطرح شده توسط دانشگاه Karolinska از مباحث روز و پراهمیت پزشکی میباشد و لذا دانشگاه، آمادگی خود را جهت پیشبرد این همکاری و کسب نتیجه مطلوب اعلام میدارد." وی همچنین پیشنهاد کرد از کشورهای شمال آفریقا جهت همکاری در پروژه دعوت شود.

در ادامه، در خصوص پروپوزال که شامل 5 حوزه تحقیقاتی می باشد بحث و بررسی شد و پاسخ به سوالات مطرح شده مورد توجه همکاران قرار گرفت.

همچنین مقرر شد هرکدام از موضوعات تحقیقاتی توسط یکی از متخصصین در حوزه مربوطه پیگیری و انجام گردد. حوزه های تحقیقاتی مطرح شده شامل T cell based Immunotherapy of cancer به سرپرستی جناب دکتر رضایی، معاون بین الملل دانشکده پزشکی،Selective apheresis of patients with Immune mediated disease به سرپرستی جناب دکتر واحدی، نماینده پژوهشگاه گوارش و کبد دانشگاه، T cell activating therapy for HIV به سرپرستی سرکار خانم دکتر محرز، رئیس مرکز تحقیقات ایدز،A novel treatment of gestational diabetes به سرپرستی سرکار خانم دکتر محمودی، معاون بین الملل دانشکده تغذیه،A novel design of protein-drug conjugates به سرپرستی جناب دکتر دیناروند، رئیس مرکز تحقیقات نانوفناوری میباشد.

محققین در حوزه های ذکر شده در صورت تمایل خواهند توانستند با هریک از حوزه های یاد شده ارتباط برقرار نموده و اعلام همکاری نمایند و یا جهت اطلاعات بیشتر با کارشناس مربوطه، سرکار خانم علاءالدینی، کارشناس روابط بین الملل در دفتر مدیریت روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی دانشگاه تماس حاصل نمایند.

تنظیم و تهیه خبر: ملیحه علاءالدینی