کد: 7921-355972      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد    تعداد بازدید : 80

فراخوان انتخاب مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشورهای ژاپن، سوریه، لبنان، افغانستان، ایتالیا و قاره آفریقا

معاونت بین‌الملل دانشگاه در نظر دارد از میان داوطلبان علاقه‌مند، مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشورهای ژاپن، سوریه، لبنان، افغانستان، ایتالیا و قاره آفریقا را انتخاب نماید.

قابل توجه اعضای هیات علمی و محققین محترم دانشگاه

اعضای هیات علمی و محققین دانشگاه که علاقه‌مند به همکاری‌ هستند، می‌توانند مدارک خود شامل رزومه علمی، پژوهشی، اجرایی، سوابق فعالیت‌های بین‌الملی و میزان آشنایی با زبان‌های خارجی را تا پایان تیر ماه  سال جاری به آدرس dira_gsia@tums.ac.ir ارسال نمایند. انتخاب نهایی پس از مصاحبه‌ی شفاهی با داوطلبان انجام خواهد شد.

شرایط لازم برای احراز این مسئولیت به شرح ذیل است:

• تسلط به زبان انگلیسی
  • داشتن سوابق فعالیت‌های بین‌المللی با کشور هدف
  • آشنایی با سیستم آموزشی و شرایط و قوانین کشور مورد نظر
  • داشتن سابقه هر گونه همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور هدف
  • سابقه‌ تحصیل در آن کشور

پرواضح است واجدین شرایط که مسلط به زبان کشور هدف باشند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

انتظارات و شرح وظایف:

مسئول میزهای همکای با کشورهای خارجی، سیاست‌ها، اولویت‌ها و برنامه عملیاتی مناسب برای ارتباط دانشگاه با کشور هدف را تدوین نموده، برای دستیابی به این اهداف، همکاری و هماهنگی لازم را با سایر واحدهای تابعه دانشگاه به‌عمل می‌آورند. به‌علاوه، برای پیشبرد بهتر و سریع‌تر همکاری‌ها، لازم است هسته مطالعاتی تخصصی و اتاق فکری متشکل از سه تا هفت نفر از اعضای هیات علمی و محققین که در حوزه کشورهای هدف صاحب‌نظر و دارای تجربه همکاری هستند تشکیل گردد.

انتظار می‌رود، داوطلبینی که جهت مصاحبه برگزیده می‌شوند، ضمن ارائه برنامه عملیاتی خود، کاندیداهای اتاق فکر خود را نیز معرفی نمایند.

برای آشنایی با مسئولین دیگر میزهای همکاری دانشگاه با کشورهای خارجی به این لینک مراجعه فرمایید.