کد: 7921-356432      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۸ آذر   تعداد بازدید : 116

نشست رایزن فرهنگی سفارت هند با مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه و مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه با هند

رایزن فرهنگی و رئیس مرکز فرهنگی سوامی ویوکاناندای سفارت هند، دکتر آبهای کومار سینگ Abhay Kumar Singh روز دوشنبه هجدهم آذر ماه سال جاری با دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه، و دکتر حسن وطن دوست، مسئول میز همکاری های علمی دانشگاه با کشور هند دیدار کردند.

در آغاز این نشست که در معاونت بین‌الملل دانشگاه تشکیل شد، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه پیشنهاداتی به منظور گسترش همکاری با دانشگاه های هند ارائه کرد، از جمله آن ها میتوان به بازدید از ظرفیت های دو طرف، امکان تشکیل صندوق اعتبار مالی مشترک ایران و هند (ویژه پروژه های تحقیقاتی)، برگزاری سمینار مشترک، امکان ایجاد و یا معرفی مرکزی معتبر برای استعلام و تایید مدارک متقاضیان هندی برای تحصیل در دانشگاه و نیز اعتباربخشی برخی از دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط شورای پزشکی و دندان پزشکی کشور هند Indian Medical Council / Indian Dental Council  با هدف تسهیل فرآیند تایید مدارک دانش‌آموختگان هندی دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از بازگشت به هند، اشاره کرد.

در ادامه، دکتر Kumar Singh نیز از پیشنهادات مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه استقبال کرده و تاکید کرد بازدید از ظرفیتها، موجب توسعه روابط دو طرف خواهد شد. ایشان همچنین توضیح داد که امکان معرفی دانشگاه های برتر هند به منظور برقراری ارتباطات آکادمیک وجود دارد. رئیس مرکز فرهنگی سوامی ویوکاناندای سفارت هند از سابقه درخشان پزشکان ایرانی در دنیا و همچنین محبوبیت آن ها در هند خبر داد و افزود در صورت برگزاری کنفرانس در دانشگاه، آمادگی اطلاع رسانی این امر توسط ایشان به دانشگاه های هند وجود دارد تا با هزینه شخصی خود در این همایش شرکت کنند. دکتر وطن دوست نیز به معرفی برخی دیگر از ظرفیت های دانشگاه جهت همکاری با هند پرداخت و افزود دانشکده بهداشت، آمادگی پذیرش دانشجویان هندی در مقطع ارشد و دکترا را دارد.

در پایان نیز، مقرر شد تا پیشنهادات ارائه شده  در جلسه از سوی دو طرف مورد بررسی قرار گرفته و مقدمات گسترش همکاری های فراهم شود.