کد: 9626-338577      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ خرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ خرداد    تعداد بازدید : 2212

ایجاد بانك اطلاعاتي همكاران داراي بيماريهاي صعب العلاج توسط معاونت توسعه دانشگاه

با عنايت به درخواست هاي متنوع و متعدد همكاران مبتلا به بيماريهاي صعب العلاج

همانطور كه مستحضريد نيروي انساني شاغل در هر سازمان با ارزش ترين منابع و در اصل از اركان اصلي سازمانها هستند. با عنايت به درخواست هاي متنوع و متعدد همكاران مبتلا به  بيماريهاي صعب العلاج و مزمن همچون MS، سرطان، هموفيلي، نارسايي كليه، نارسايي قلب، ديابت، آسم و ...از حوزه هاي كاري مربوطه و ستاد دانشگاه، خواهشمند است جدول ذيل حداکثر تا پايان خرداد ماه سال جاري تكميل و به اين حوزه بمنظور تكميل بانك اطلاعاتي وضعيت جسماني پرسنل واحد ها و برنامه ريزي مقتضي مناسب و يكپارچه براي همكاران ارجمند توسط مراجع ذيصلاح، ارجاع گردد. ضمنا آقاي يوسفي نژاد سرپرست روابط عمومي معاونت توسعه دانشگاه اماده پاسخگويي به همكاران محترم در اين زمينه مي باشد.

رديف

نام و نام خانوادگي