کد: 9626-343945      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۶ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ دي    تعداد بازدید : 3888

انجام فرايند مالي سال تحصيلي 94-93 فقط تا پايان دي ماه 1393

قابل توجه تمامي دانشجويان پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشکي تهران...

قابل توجه تمامي دانشجويان پرديس بين الملل

دانشگاه علوم پزشکي تهران

انجام فرآیند مالی سال تحصیلی94-93 فقط در زمانبندی اعلام شده صورت می پذیرد.

بدينوسيله به اطلاع مي رساند با عنايت به شروع زمان فرایند ثبت نام سال تحصیلی 94-93 از اول دی ماه و الزام پرداخت شهریه توسط دانشجویان ورودی ماقبل نیمسال 931 و پیرو اطلاع رسانی قبلی در خصوص شهريه هاي آموزشي مصوب پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران، دانشجویان محترم می بایست نسبت به پرداخت شهریه مصوب سال تحصیلی 94-93 و بدهي هاي معوق احتمالی حداکثر تا تاریخ 1393/10/30 تنها از طریق پرداخت الکترونیکی سامانه مدیریت آموزشی(سما) با درج کد شناسه محل تحصیل اقدام نمایند. لذا با توجه به صدور مجوز انتخاب واحد به صورت سیستماتیک توسط سیستم مدیریت آموزشی(سما) تراکنش های مالی بعد از تاریخ مقرر مورد پذیرش نبوده و پردیس بین الملل هیچگونه مسئولیتی در قبال صدور مجوز انتخاب واحد نداشته و تبعات ناشی از آن به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

توجه1: آن گروه از دانشجویانی که با توجه به شرایط خاص آموزشی خود مطابق با نظام نامه شهریه های آموزشی پردیس بین الملل، درخواست بررسی کارنامه مالی خود را دارند فقط تا روز چهارشنبه مورخ 1393/10/24 فرصت خواهند داشت ضمن مراجعه به امور مالی ستاد معاونت بین الملل نسبت به پیگیری موضوع اقدام نمایند.

توجه2: مطابق با اطلاعیه اخیر فرایند مالی ثبت نام سال تحصیلی 94-93 قابل دسترس از طریق وب سایت معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، دقت در درج کد شناسه منطبق با محل تحصیل در زمان پرداخت الکترونیکی شهریه های آموزشی مورد تأکید خواهد بود و پردیس بین الملل هیچگونه مسئولیتی در قبال پاسخگویی و تأیید مبلغ پرداخت شده با کد شناسه اشتباه نخواهد  داشت.

در صورت بروز سوال یا مشكل در حوزه مالی، با شماره تلفن 88913185(جناب آقای غلامی - سرکار خانم خانقاه) تماس حاصل فرمایید.