کد: 9626-352047      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۵ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۵ آبان    تعداد بازدید : 729

برگزاري كوه گشت خانوادگي ويژه كاركنان و اعضاي هيأت علمي

با عنایت به روند افزایشی اخیر آلودگی هوا و از طرفی لزوم نشاط، تحرک و فعالیت فیزیکی در بین همکاران محترم دانشگاهی و خانواده آنان، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد کوه گشت تفریحی – ورزشی یک روزه به مقصد درّه هملون  (واقع در منطقه فشم- شمشک) برگزار نماید....

احتراماً؛ با عنایت به روند افزایشی اخیر آلودگی هوا و از طرفی لزوم نشاط، تحرک و فعالیت فیزیکی در بین همکاران محترم دانشگاهی و خانواده آنان، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد کوه گشت تفریحی – ورزشی یک روزه به مقصد درّه هملون  (واقع در منطقه فشم- شمشک) برگزار نماید. این برنامه تفریحی- ورزشی در روز جمعه مورخ 5 آذر ماه  و بطور اختصاصی ویژه کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه  و خانواده محترم آنان برگزار خواهد گردید. مهلت ثبت نام جهت شرکت در این کوه گشت خانوادگی از 25 آبان  لغایت 3 آذر ماه  تعیین گردیده است.

در صورت تمایل، در مهلت مقرر جهت ثبت نام به اداره گسترش ورزشهای همگانی این مدیریت مراجعه و یا با شماره تلفنهای 86013269 و 86013273 داخلی (223) تماس حاصل فرمایند.

ضمناً به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت بندی متقاضیان محترم بر اساس زمان ثبت نام آنان صورت خواهد گرفت.

به پیوست پوستر برگزاری کوه گشت خانوادگی یک روزه به مقصد دره هملون، جهت استحضار و استفاده مقتضی ایفاد می گردد.