کد: 15794-351921      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۲۴ مهر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير    تعداد بازدید : 603

شورای مدیران معاونت بین‌الملل مورخ 95/07/19

بحث و بررسی در خصوص شاخص های ارتقاء محتوای کیفی وب سایت انگلیسی دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه 17 مهر، با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر گتمیری، معاون آموزشی مرکز تحقیقات نفرولوژی، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل برپا شد.

در این جلسه مهندس عبدالهی با اشاره به اینکه مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل طی سال‌های اخیر با همراهی سایر مدیریت‌ها نسبت به تدوین شاخص‌های ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها اقدام کرده است، اظهار داشت: با طی مراحل مختلف در نهایت 52 شاخص کلان و زیرشاخه‌های آن استخراج شد و در راستای ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل افزود: طبق مصوبه خردادماه سال جاری شورای IT دانشگاه، مقرر شد شاخص‌های ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها از سوی معاونت بین‌الملل به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه اعلام شود و این مدیریت، ارزیابی محتوایی و فنی شاخص‌ها را بر عهده گیرد.

مهندس عبدالهی افزود: بر همین اساس از مرداد سال جاری این مقوله وارد فاز جدیدی شد و پس از استعلام از مدیریت‌های مختلف معاونت بین‌الملل، تعداد شاخص‌ها به 84 عدد رسید.

در پایان، مروری بر تعدادی از  این شاخص‌ها انجام شد و حاضران به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

همچنین مقرر شد پس از جمع‌بندی تمامی موارد، طی روزهای آتی شاخص‌های ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ارسال شود.