کد: 1287-335573      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ شنبه ۱۷ اسفند   تعداد بازدید : 5334

نخستين جشن فارغ التحصيلي دانشجويان دانشكده دندانپزشكي پرديس بين الملل برگزار شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: جشن فارغ التحصيلي دانشجويان دانشكده دندانپزشكي پرديس بين الملل در سالن آمفي تئاتر ستاد مركزي برگزار شد.

در مراسم جشن فارغ التحصيلي دانشجويان دانشكده دندانپزشكي پرديس بين الملل كه با حضور دكتر پور هاشم، رييس دانشكده دندانپزشكي پرديس بين الملل، دكتر علي عرب خردمند، معاون بين الملل دانشگاه، دكتربهادري، رييس دفتر دانش آموختگان و پيشكسوت دانشگاه ، دكتر مصفا، رييس دفتر دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي و جمعي از اساتيد، دانشجويان و خانواده‌هاي محترمشان روز پنج شنبه 15 اسفند ماه 1392 در سالن آمفي تئاتر ستاد مركزي برگزار شد، دكتر بهادري، ضمن تبريك به دانش آموختگان دندانپزشكي پرديس بين الملل كيش، گفت: از اينكه به جمع دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران پيوستيد بسيار خوشحال هستم.
وي در ادامه افزود: دانشگاه علوم پزشكي تهران با اينكه بيش از صد سال قدمت دارد هنوز سرآمد همه دانشگاههاي كشور محسوب مي شود.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان طي سخناني، گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان پل ارتباطي است بين دانش آموختگان و دانشگاه، شما فارغ التحصيلان از هم اكنون عضو دانش آموختگان دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران محسوب مي شويد .
دكتر بهادري به تاسيس دفتر دانش آموختگان پرداخت و گفت: اين دفتر از سال 1385 به همت دكتر لاريجاني و با حمايت دكتر جعفريان كار خود را آغاز كرد و تاكنون حدود 60 هزار نفر از دانش آموختگان دانشگاه در اين دفتر ثبت نام كرده اند.
وي به دانش آموختگان تاكيد كرد: شما بايد جزء بهترين‌ها در ارائه خدمات در رشته تخصصي خودتان در جهان باشيد؛ همچنين بايد به دانشگاه مادر( دانشگاه علوم پزشكي تهران) از نظر توسعه مادي و معنوي كمك كنيد.
رييس دفتر دانش آموختگان، ارتباط دادن دانش آموختگان با هم، برگزاري جشنهاي فارغ التحصيلي، ارائه گزارش ماهانه در دفترو برگزاري همايش‌هاي يكپارچه كشوري براي دانش‌آموختگان رشته‌هاي مختلف پزشكي را از جمله كارهاي مهم دفتردانش آموختگان عنوان كرد.
سپس دكتر مصفا گفت: تاريخ دندانپزشكي در ايران در سال 1309 است و بايد ببينيم كه در سال 1309 چه جايگاهي داشتيم و الان جايگاه ما در كجا است.
اين استاد پيشكسوت، پيشرفت در دانشكده دندانپزشكي را مرهون همكاري اساتيد زحمتكش و صبوري همچون دكتر پور هاشمي دانست و گفت: از تمام اساتيد، پيشكسوتان، همكاران و دانشجوياني كه در راه اعتلاي دانشكده تلاش نمودند تشكر و قدرداني مي‌كنم.
در ادامه دكتر پورهاشمي، به تاسيس دانشكده دندانپزشكي پرديس بين الملل كيش اشاره كرد و گفت: اين دانشكده در سال 1386 با ورود نخستين گروه از دانشجويان دندانپزشكي پرديس بين الملل در جزيره كيش آغاز شد. در ابتدا با مشكلات زيادي مواجعه بوديم چون اين دانشكده از صفر شروع كرد كه خوشبختانه پيشرفت بسيار خوبي را تاكنون داشته است.
وي در ادامه افزود: در ابتداي راه هيچ مكاني را براي مركز دندانپزشكي نداشتيم و به لطف خدا و با همكاري و حمايت دانشگاه مادر توانستيم منطقه آيت در خاني آباد نو را انتخاب كنيم كه متاسفانه دو مشكل اساسي داشت يكي دوري راه و ديگري كمبود احتمالي بيمار براي آموزش دانشجويان در ابتداي كار بود.
رييس دانشكده دندانپزشكي پرديس بين الملل بيان داشت: خوشبختانه به لطف خدا مشكلات حل شد و الان حدود 4 سال است كه در اين مركز با انبوه بيماران مراجعه كننده روبروهستيم.
وي در ادامه سخنان خود، به ارائه گزارشي از كارهاي آموزشي، پژوهشي، مقالات، آموزش زبان انگليسي در حد بين المللي در دانشكده دندانپزشكي پرديس بين الملل پرداخت.
دكتر پورهاشمي گفت: هدف رسيدن به چشم انداز 1404 و افقها و نقشه علمي دانشگاه است كه ما بايد انشاء اله سرآمد همه دانشگاهها در منطقه باشيم.
دكتر خردمند، به احترام و حفظ حرمت بيماران تاكيد كرد و گفت: شرايط زندگي و اقتصادي مراجعين براي درمان را هميشه مد نظر داشته باشيد مبادا به خاطر عدم مالي از ارائه خدمات به بيماران كوتاهي كنيد.
وي ادامه داد: كمك به بيماران براي شما پزشكان حكم زكات را دارد كه اين زكات توشه راه ما در مسير آخرت است.
معاون بين الملل دانشگاه بيان كرد: دانشكده دندانپزشكي در حوزه آموزش و پژوهش توانسته است كارنامه موفقي را ارائه نمايد. اما تا رسيدن به هدف مورد نظر دانشگاه كه حضور در عرصه‌هاي بين المللي است راه درازي در پيش دارد كه بايد با همت و پشتكاري همه جانبه به مسير خود ادامه دهد.
دكتر خردمند در پايان خاطر نشان كرد: اميدواريم روزي شاهد موفقيتهاي شما عزيزان در سطح بين المللي باشيم.
توضيح اينكه: در پايان اين مراسم از دو نفر اساتيد برجسته و دانشجويان برتر تقدير بعمل آوردند و قرائت دسته جمعي سوگند نامه نيز اجرا شد.

خبرنگار: رياضي كرماني
عكس: سيده كامليا داودزاده